Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

De zomerfolder van Hoka is uit!

De jaarlijkse zomerfolder van Hoka is uit. Vanaf 27 juni kunt u genieten van de meest aantrekkelijke aanbiedingen.

Lees verder

Wil je deze blauwe Mini Sport of liever een roze?!

Tijdens de FoodExpo Zeeland in de Zeelandhallen in Goes op maandag 7 & dinsdag 8 maart kunt u uw (klein)kind, neefje, nichtje, buurjongen of -meisje wel heel erg blij maken! Welk kind wil er nou niet rondracen in zo'n super gave blauwe of roze Mini Sport? Door middel van een voetpedaal kunnen kinderen de kinderaccuauto voortbewegen. Voor kleinere kinderen gebruikt u de afstandsbediening. Als u een bestelling plaatst tijdens de beurs ontvangt u deze stoere auto op 12Volt helemaal gratis! Is het kind dat u blij wilt maken te groot voor deze Mini Sport? Niet getreurd; ook voor oudere kinderen geven wij fantastische gadgets weg bij het plaatsen van een bestelling; een Panasonic SC-PM250 (een bijzonder compleet muzieksysteem) en de Rollei Actioncam 300 voor de mooiste video's, zelfs onder water! Bezoek maandag 7 maart of dinsdag 8 maart onze stand tijdens de FoodExpo Zeeland en vraag naar de voorwaarden. Toegangskaarten zijn nog steeds gratis te…

Lees verder

FoodExpo Zeeland 7 & 8 maart 2016

Op maandag 7 maart en dinsdag 8 maart 2016 vindt in de Zeelandhallen Goes FoodExpo Zeeland plaats. Dit initiatief is in het leven geroepen in navolging van het uitstel van Horecabeurs Goes. Ook Hoka is aanwezig tijdens het event en wij ontmoeten u dan graag. U bent welkom op 7 en 8 maart van 10.00-19.00 uur. Een gratis e-ticket is kunt u aanvragen via info@hokadenhaag.nl of info@hokawaalwijk.nl.

Lees verder

Carnaval 2016 in Schoenlapperslaand!

De pinten stonden goed op de tap van Brandweer Waalwijk tijdens de carnavalsoptocht 2016 in Schoenlapperslaand! Wist u dat u ook uw eigen biermerk kunt tappen? Horecabier.nl biedt een mooi concept om dit te realiseren. Als u interesse heeft, helpen wij u graag verder. Voor meer info kunt u contact opnemen via 0416 - 31 30 39 in Waalwijk of 070 - 36 757 36 in Den Haag.

Lees verder

Sluitingsdagen met Kerst en Nieuwjaar

Vrijdag 25 december 2015 (1e Kerstdag), zaterdag 26 december 2015 (2e Kerstdag) en dinsdag 1 januari 2016 (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Wij willen onze relaties hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen periode. Wij wensen u en uw familie alvast hele fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 toe.  

Lees verder

Lekker! 25 frikandellen in één keer!

De meesten van ons lusten graag een frikandelletje. Met een beetje mayo, curry en gesnipperd uitje erbij maak je 'm in een handomdraai lekker speciaal. Moet jij er aan denken om er 25 in een half uur te eten? Kevin van Ooijen uit Oss at 25 frikandellen in een half uur. Omdat hij ze ook nog eens 20 minuten binnen heeft gehouden, mag hij zich wereldrecordhouder frikandelleneter noemen. Op zijn tijd een frikandel is meer dan lekker, maar 25 in een keer.. Wij vinden het een knappe prestatie! Bekijk hier het artikel

Lees verder

De Mora Stache® is bij ons verkrijgbaar!

November is de maand Movember. De maand waarin mannen 30 dagen hun snor laten staan. Ze zetten zich in voor de gezondheid van de man. De Mora Stache heeft ook de vorm van een snor! Een lekker gekruide kipsnack op een stokje, exclusief voor horeca. De Mora Stache is een tijdelijke snack die vanwege Movember extra aandacht krijgt in oktober en november. Bij aankoop van een Mora Stache ontvangt u van uw cafetariahouder een tattoo in de vorm van een snor. Maak vervolgens een selfie met de Mora Stache en deel deze op Social Media (Twitter, Instagram of upload hem op Facebook), met de hashtag #stacheee en je dingt mee naar twee tickets voor een feest met de Utopianen in Utopia! De Movemberactie loopt alleen in november, de winnaars worden 1 december bekend gemaakt op: www.facebook.com/mora.nederland  

Lees verder

Het worstje zonder vel; de frikandel

Per jaar worden er in Nederland zo'n 500 miljoen van deze frikandellen weggeslikt. Dat is per persoon per jaar 30 frikandellen! Als u benieuwd bent naar hoe zo'n heerlijk worstje zonder vel gemaakt wordt, klik dan op onderstaande link. Hoe wordt een frikandel gemaakt? (Ziet er lekker uit, hè..?!)

Lees verder

Een bierfeestje bij jou thuis! Lijkt het je wat?

In navolging van het grootste Volks- en Bierfestival ter wereld in München worden er rond de maand oktober ook verschillende Nederlandse versies van het Oktoberfest georganiseerd. Lijkt het je wat om binnenkort je eigen bierfeestje te organiseren? Lees dan verder.. Het hoeft niet duur te zijn om je eigen biertje te tappen! Naast de bekende merken bier leveren wij ook een kwaliteitsbier onder de marktprijs met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Dit is géén evenementenbier, zoals veel mensen denken. Maar waarom vroegen wij aan jou om verder te lezen? Jij maakt binnenkort misschien wel kennis met dit kwaliteitsbier! Wij verloten binnen een bepaalde tijd onder de volgers van onze Facebookpagina een fust Horecabier van 20lt om een eigen feestje te vieren. Om dit fust leeg te tappen heb je natuurlijk een tap en koolzuur nodig. Deze stellen wij gratis beschikbaar.  Wil je ook kans maken, klik dan hier en like onze pagina! Ben je nog geen 18 jaar, heb dan even geduld. Geen alcohol < 18 jaar. Voor de voorwaarden neem je contact op via info@hokawaalwijk.nl.…

Lees verder

Twee nieuwe frietwagens!

Vanaf vandaag kunt u ze overal tegenkomen; onze nieuwe 'frietwagens'! We zijn blij dat we ons wagenpark mogen uitbreiden met deze 2 Citroën Berlingo's. Wij willen Vos Zanddonk hartelijk danken voor de fijne samenwerking en hopen veel veilige kilometers te mogen maken.    

Lees verder

Hier doen we het voor!

De 7 zekerheden van Hoka.. Weet u wat wij hiermee bedoelen? U vindt ze hier. Één daarvan is de goede service die wij als horecagroothandel aan al onze klanten bieden.  We zetten net dat ene stapje harder. Zo af en toe ontvangen wij een leuke bevestiging. Hier doen we het voor!

Lees verder

Proost weekeinde!

Hoe gezellig is het om op vrijdagmiddag na een drukke week nog even na te kletsen met je collega's onder het genot van een hapje en een drankje. Werkgevers opgelet; alles wat u nodig heeft voor deze borrel, kunt u bij ons bestellen en daarbij is de vrijdagmiddagborrel fiscaal ook nog eens lekker! Indien u op uw bedrijf regelmatig een borrel met hapjes en drankjes organiseert, dan is dat belastingvrij. De drankjes en snacks vallen namelijk onder de kleine consumpties op de werkplek, waarvoor een nihilwaardering geldt. Let op. Als u de borrel heel erg 'aankleedt' met heel veel hapjes en er daardoor een hele maaltijd ontstaat, dan geldt de nihilwaardering niet meer en is de regeling voor kantinemaaltijden van toepassing. U moet dan € 3,40 per maaltijd meenemen als loon voor elke medewerker die een maaltijd heeft genoten. Dus als u niet te uitgebreid snackt en u houdt de borrel niet…

Lees verder

Hoka bij SBS 6!

Op zaterdag 27 juni 2015 maakte Bruisend Horeca tijd voor Hoka in de uitzending op televisie bij SBS 6. Vanaf minuut 13 laat presentator Jeroen Smits zien wie wij als horecagroothandel zijn en waar onze krachten liggen. Reacties hebben gehad, maar zo overweldigend veel positieve reacties hadden wij nooit kunnen bedenken! Heb jij het stuk nog niet gezien? Klik op de onderstaande link en vanaf minuut 13 zie je ons terug! Hoka bij SBS 6!

Lees verder

Hoka’s Zomerfolder 2015

De voordeelprijzen van Hoka's Zomerfolder 2015 zijn ingegaan. Van 22 juni tot en met 4 juli 2015 bieden wij diverse producten extra scherp geprijsd aan. Misschien is het voor u als horecaondernemer ook het uitgelezen moment om Frituurvet Briljant Quality® te testen. Dit vloeibare vet wordt al jaren gebruikt door een van de beste frietbakkers van héél Nederland*. Dit is natuurlijk niet voor niets, test het zelf! Via deze link bereikt u direct onze folder. (*bron: AD friettest)

Lees verder

27 juni 2015: TV-debuut van Hoka bij SBS 6

Zaterdag 27 juni 2015 om 16:30 uur besteed SBS6 in het televisieprogramma Bruisend Horeca aandacht aan Hoka. In het kort laten wij u zien wie we zijn en waar wij voor staan; service en 100% tevredenheid van iedere klant!    

Lees verder

Bezoek IJsboerke 80 jaar!

IJsboerke wordt 80 jaar en heeft getrakteerd met een grote opendeurdag. IJsboerke wordt 80 jaar en dat moest gevierd worden. Op zondag 26 april 2015 van 12u tot 17u zette Ijsboerke de deuren van de IJsboerke fabriek in het Kempense Tielen open voor het grote publiek en organiseerden ze een groots verjaardagsfeest. Een aantal medewerkers van Hoka zijn een kijkje gaan nemen in de productie en hebben daarna zo’n vers gedraaid ijsje geproefd. IJsboerke heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1935. De piepjonge Tielenaar Staf Janssens had het idee om met een kruiwagen vol roomijs van deur tot deur te gaan. En dat loonde: de kruiwagen werd een bakfiets, bakfietsen werden camionnekes, en vooral: IJsboerke werd een sterk en geliefd merk. Eén van de ‘kleinste’ grote gelukjes in ’t leven, voor jong en oud.

Lees verder

Beursdeelnemer Horecabeurs Goes 9 t/m 11 maart 2015

Van 9 t/m 11 maart 2015 zijn wij deelnemer van Horecabeurs Goes. In deze periode lopen de acties vermeld in onze ijsfolder die u hier kunt bekijken: Hoka's IJsfolder 2015 In onze stand kunt u genieten van de gehaktbal met of zonder uitje van het kwaliteitsmerk Quality®. Daarover de romige zoete fritessaus of de licht pikante satésaus van Quality® maakt dit balletje een topper! De 125 grams saté van Quality® laten wij u ook graag proeven. Met een klein beetje satésaus is dit sateetje ook een echte aanrader! Entreekaarten kunt u bij ons aanvragen via info@hokawaalwijk.nl of info@hokadenhaag.nl . Ze zijn voor u gratis. Wij ontvangen u graag in onze stand.  

Lees verder

Carnaval 2015

Het is weer tijd voor Carnaval. Bekijk nu ook úw voordeel! Hoka's Carnavalvoordeel 2015

Lees verder

Nieuwe Vestiging Hoka in Waalwijk voorziet in nóg betere dienstverlening

De nieuwe vestiging van Hoka horecagroothandel die het afgelopen voorjaar 2013 in Waalwijk is betrokken voorziet in een nóg betere dienstverlening. Directie en klanten zijn het erover eens dat dit een goede beslissing is geweest. Eind 2012 meldde HOKA-directeur Sjoerd Snijders voor het eerst dat de vestiging van Hoka in Waspik naar een nieuw pand zou verhuizen aan de Industrieweg in Waalwijk. Inmiddels is dit gerealiseerd en worden vanuit de vestiging in Waalwijk alle leveringen en diensten in het zuiden van het land georganiseerd. “De combinatie van een centrale ligging van de nieuwe locatie en de korte lijnen hebben de verhuizing van onze vestiging in Waspik naar Waalwijk mede tot een succes gemaakt. Het doel hiervan was nog meer horeca ondernemers in het zuiden optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierin zijn we geslaagd. Dagelijks staat een enthousiast team van Hoka klaar om alle leveringen te bezorgen. Uiteraard met 100%…

Lees verder

Hoka sponsort truckersfestijn

Hoka horeca groothandel en verkoper van Quality producten heeft in Waalwijk het truckfestijn gesponsord. Voor de 17e keer werd deze activiteit zaterdag 27 september door de Stichting Trucfestijn Waalwijk georganiseerd om zo’n 90 pupillen met een geestelijke of lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Sinds 2013 heeft Hoka horecagroothandel een nieuwe vestiging in Waalwijk betrokken. Met de sponsoring toont Hoka zijn betrokkenheid in de maatschappij. “Als je met zo’n klein gebaar een brede lach op zo’n 90 gezichtjes kunt toveren dan is dat toch geweldig? Maar onze complimenten gaan uit naar de Stichting Trucfestijn Waalwijk die alles uit de kast heeft gehaald om van het Waalwijkse truckfestijn een fantastische dag te maken. Wat een feest!” Hoka is sinds 1978 totaalleverancier voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootgebruikers en heeft vestigingen in Den Haag en Waalwijk.

Lees verder
  • 1
  • 2
Search