Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

Horecabeurs Goes 2018

Maandag 5 en dinsdag 6 maart 2018 organiseert LMG Exhibitions de 55e editie van Horecabeurs Goes in de Zeelandhallen. Wij zijn deze dagen ook aanwezig en ontvangen u graag in stand 110. Toegangskaarten zijn beschikbaar.  

Lees verder

Hoka sponsort Hijs Hokij Den Haag

Sinds de oprichting van de Nederlandse IJshockey Bond in 1934, de oprichting van H.H.IJ.C. in 1936 en de realisatie van de HOKIJ-baan een jaar later, mag Den Haag lange tijd van ijshockey op topniveau genieten. Naast HYS The Hague (de professionals) heeft Den Haag in HIJS HOKIJ een zeer bloeiende vereniging. Hoka is trotste sponsor van deze vereniging. Wij wensen HIJS HOKIJ dit seizoen alle succes toe! Wil jij eens een wedstrijd bijwonen? Je kunt kaarten bestellen via onderstaande link: http://hijshokij.nl/tickets/  

Lees verder

Belangrijke wijziging sociale hygiëne en diploma’s

Ben jij een eigenaar of leidinggevende van een horecazaak op basis van oude diploma's (bijvoorbeeld Middelbare Hotelschool)? Let dan even goed op. Het kan zijn dat jouw diploma's je geen recht meer geven op bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne. Dit zou invloed kunnen hebben op je Drank- en Horecavergunning. Voor meer info verwijzen wij je naar onderstaande link. http://www.svh.nl/nieuws/wijzigingsocialehygiene

Lees verder

De Quality frikandeltaart

Wie dol is op frikandellen moet eigenlijk onze Quality frikandeltaart proeven! Een hartig stukje taart met de enige echte Quality Frikandel. De curry ontbreekt uiteraard ook zeker niet! Wil jij deze frikandeltaart bestellen? Dan kan dat uiteraard bij ons.  

Lees verder

Carnaval in Schoenlapperslaand!

De pinten stonden goed op de tap van Brandweer Waalwijk tijdens de carnavalsoptocht in Schoenlapperslaand! Wist u dat u ook uw eigen biermerk kunt tappen? Horecabier.nl biedt een mooi concept om dit te realiseren. Als u interesse heeft, helpen wij u graag verder. Voor meer info kunt u contact opnemen via 0416 - 31 30 39 in Waalwijk of 070 - 36 757 36 in Den Haag.

Lees verder

Het worstje zonder vel; de frikandel

Per jaar worden er in Nederland zo'n 500 miljoen van deze frikandellen weggeslikt. Dat is per persoon per jaar 30 frikandellen! Als u benieuwd bent naar hoe zo'n heerlijk worstje zonder vel gemaakt wordt, klik dan op onderstaande link. Hoe wordt een frikandel gemaakt? (Ziet er lekker uit, hè..?!)

Lees verder

Een bierfeestje bij jou thuis! Lijkt het je wat?

In navolging van het grootste Volks- en Bierfestival ter wereld in München worden er rond de maand oktober ook verschillende Nederlandse versies van het Oktoberfest georganiseerd. Lijkt het je wat om binnenkort je eigen bierfeestje te organiseren? Lees dan verder.. Het hoeft niet duur te zijn om je eigen biertje te tappen! Naast de bekende merken bier leveren wij ook een kwaliteitsbier onder de marktprijs met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Dit is géén evenementenbier, zoals veel mensen denken. Maar waarom vroegen wij aan jou om verder te lezen? Jij maakt binnenkort misschien wel kennis met dit kwaliteitsbier! Wij verloten binnen een bepaalde tijd onder de volgers van onze Facebookpagina een fust Horecabier van 20lt om een eigen feestje te vieren. Om dit fust leeg te tappen heb je natuurlijk een tap en koolzuur nodig. Deze stellen wij gratis beschikbaar.  Wil je ook kans maken, klik dan hier en like onze pagina! Ben je nog geen 18 jaar, heb dan even geduld. Geen alcohol < 18 jaar. Voor de voorwaarden neem je contact op via info@hokawaalwijk.nl.…

Lees verder

Twee nieuwe frietwagens!

Vanaf vandaag kunt u ze overal tegenkomen; onze nieuwe 'frietwagens'! We zijn blij dat we ons wagenpark mogen uitbreiden met deze 2 Citroën Berlingo's. Wij willen Vos Zanddonk hartelijk danken voor de fijne samenwerking en hopen veel veilige kilometers te mogen maken.    

Lees verder

Hier doen we het voor!

De 7 zekerheden van Hoka.. Weet u wat wij hiermee bedoelen? U vindt ze hier. Één daarvan is de goede service die wij als horecagroothandel aan al onze klanten bieden.  We zetten net dat ene stapje harder. Zo af en toe ontvangen wij een leuke bevestiging. Hier doen we het voor!

Lees verder

Hoka bij SBS 6!

Op zaterdag 27 juni 2015 maakte Bruisend Horeca tijd voor Hoka in de uitzending op televisie bij SBS 6. Vanaf minuut 13 laat presentator Jeroen Smits zien wie wij als horecagroothandel zijn en waar onze krachten liggen. Reacties hebben gehad, maar zo overweldigend veel positieve reacties hadden wij nooit kunnen bedenken! Heb jij het stuk nog niet gezien? Klik op de onderstaande link en vanaf minuut 13 zie je ons terug! Hoka bij SBS 6!

Lees verder

27 juni 2015: TV-debuut van Hoka bij SBS 6

Zaterdag 27 juni 2015 om 16:30 uur besteed SBS6 in het televisieprogramma Bruisend Horeca aandacht aan Hoka. In het kort laten wij u zien wie we zijn en waar wij voor staan; service en 100% tevredenheid van iedere klant!    

Lees verder

Bezoek IJsboerke 80 jaar!

IJsboerke wordt 80 jaar en heeft getrakteerd met een grote opendeurdag. IJsboerke wordt 80 jaar en dat moest gevierd worden. Op zondag 26 april 2015 van 12u tot 17u zette Ijsboerke de deuren van de IJsboerke fabriek in het Kempense Tielen open voor het grote publiek en organiseerden ze een groots verjaardagsfeest. Een aantal medewerkers van Hoka zijn een kijkje gaan nemen in de productie en hebben daarna zo’n vers gedraaid ijsje geproefd. IJsboerke heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1935. De piepjonge Tielenaar Staf Janssens had het idee om met een kruiwagen vol roomijs van deur tot deur te gaan. En dat loonde: de kruiwagen werd een bakfiets, bakfietsen werden camionnekes, en vooral: IJsboerke werd een sterk en geliefd merk. Eén van de ‘kleinste’ grote gelukjes in ’t leven, voor jong en oud.

Lees verder

Nieuwe Vestiging Hoka in Waalwijk voorziet in nóg betere dienstverlening

De nieuwe vestiging van Hoka horecagroothandel die het afgelopen voorjaar 2013 in Waalwijk is betrokken voorziet in een nóg betere dienstverlening. Directie en klanten zijn het erover eens dat dit een goede beslissing is geweest. Eind 2012 meldde HOKA-directeur Sjoerd Snijders voor het eerst dat de vestiging van Hoka in Waspik naar een nieuw pand zou verhuizen aan de Industrieweg in Waalwijk. Inmiddels is dit gerealiseerd en worden vanuit de vestiging in Waalwijk alle leveringen en diensten in het zuiden van het land georganiseerd. “De combinatie van een centrale ligging van de nieuwe locatie en de korte lijnen hebben de verhuizing van onze vestiging in Waspik naar Waalwijk mede tot een succes gemaakt. Het doel hiervan was nog meer horeca ondernemers in het zuiden optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierin zijn we geslaagd. Dagelijks staat een enthousiast team van Hoka klaar om alle leveringen te bezorgen. Uiteraard met 100%…

Lees verder

Hoka sponsort truckersfestijn

Hoka horeca groothandel en verkoper van Quality producten heeft in Waalwijk het truckfestijn gesponsord. Voor de 17e keer werd deze activiteit zaterdag 27 september door de Stichting Trucfestijn Waalwijk georganiseerd om zo’n 90 pupillen met een geestelijke of lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Sinds 2013 heeft Hoka horecagroothandel een nieuwe vestiging in Waalwijk betrokken. Met de sponsoring toont Hoka zijn betrokkenheid in de maatschappij. “Als je met zo’n klein gebaar een brede lach op zo’n 90 gezichtjes kunt toveren dan is dat toch geweldig? Maar onze complimenten gaan uit naar de Stichting Trucfestijn Waalwijk die alles uit de kast heeft gehaald om van het Waalwijkse truckfestijn een fantastische dag te maken. Wat een feest!” Hoka is sinds 1978 totaalleverancier voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootgebruikers en heeft vestigingen in Den Haag en Waalwijk.

Lees verder

Erkend Leerbedrijf Transport & Logistiek

Wij zijn verheugd om ons vanaf heden Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek te mogen noemen. Als erkend leerbedrijf dragen wij bij aan toekomstige generaties van enthousiaste medewerkers in de transport- en logistieke sector. Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een stageplaats? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees verder

Vestiging Hoka in Noord-Brabant is verhuisd naar Waalwijk

De vestiging van Hoka in Noord-Brabant is verhuisd! Alle leveringen en diensten in het zuiden van het land worden niet meer georganiseerd vanuit Waspik, maar vanuit Waalwijk. Met deze positieve ontwikkeling spitsen wij onze oren naar de toekomst en hopen wij nog meer klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Ons nieuwe adres is: Industrieweg 52a, 5145 PW in Waalwijk. Onze telefoon- en faxnummers blijven gelijk.

Lees verder

De vestiging van Hoka in Waspik gaat verhuizen!

Het besluit is genomen: De vestiging van Hoka in Waspik gaat verhuizen! Begin volgend jaar zullen we een pand betrekken aan de Industrieweg in Waalwijk.

Lees verder

Cafetariaovervallers na meer dan jaar gepakt

De politie heeft na meer dan een jaar recherchewerk en een uitzending van Opsporing Verzocht de vermoedelijke daders van een cafetariaoverval in Apeldoorn opgepakt. De twee beroofden de cafetaria vorig jaar op donderdag 10 maart 2011. Een uitzending van Opsporing Verzocht op 15 mei dit jaar leidde tot een doorbraak. Doordat er tips binnenkwamen konden maandagavond een 17-jarige Arnhemmer en een 18-jarige jongeman uit Voorburg aanhouden. Zij zijn voor nader verhoor ingesloten. De man uit Voorburg is niet alleen als verdachte voor deze overval aangehouden. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een beroving in het Oranjepark in Apeldoorn op woensdagavond 16 mei. De overval op cafetaria De Pinksterbloem vond de bewuste donderdag 10 maart vorig jaar rond 22.30 uur plaats. Er waren geen klanten in de zaak, alleen de eigenaar en een medewerkster. Zij werden door twee jonge overvallers bedreigd met wat een vuurwapen leek. De donkergeklede daders, die…

Lees verder

Aviko deelt EK-friettoeters uit

Aviko haakt in op de oranjegekte met de Friettoeter. Na de Vuvuzela hype uit 2010, trakeert Aviko dit EK alle bezoekers van deelnemende cafetaria's op een Friettoeter. De toeters hebben aan het uiteinde een fluitmechanisme om het Nederlands elftal extra aan te moedigen. Bij elke bestelling frites wordt de toeter weggegeven. Voor cafetariaondernemers is er promotiemateriaal, zoals posters, beschikbaar.

Lees verder

De veelzijdigheid van de flaguette

De Flaguette is een zacht rond broodje, dat veelzijdige mogelijkheden biedt. Het broodje dat op de vloeroven wordt gebakken, is direct inzetbaar na het ontdooien. Voor een licht krokant resultaat kunt u het even kort afbakken of tussen de grill steken. Met deze broodjes kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, want er zijn tal van belegmogelijkheden: koud belegd, gegrild, als hamburgerbroodje of als pittabroodje. De zuidelijke smaak wordt extra in de verf gezet door het toevoegen van een vleugje olijfolie. Naast de klassieke Flaguette (B399) biedt de fabrikant ook de Flaguette Toscane (B488) aan, een mediterrane variant met olijf en tomaat.

Lees verder
  • 1
  • 2
Search