Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

Nieuwe aardappeloogst

Via onze website willen wij u meer informatie geven over de situatie met betrekking tot de aardappeloogst. Inmiddels zijn onze leveranciers begonnen om de aardappelen van de hoofdoogst te gebruiken. Momenteel is ongeveer 95% van de aardappelen geoogst. Om de levering van frites te kunnen blijven garanderen, willen leveranciers vrijwel elke beschikbare aardappel gebruiken. De algemene verwachtingen binnen de sector geven aan dat de totale oogst ongeveer 15-20% lager ligt dan afgelopen jaar. Als we echter kijken naar het kwaliteit van de aardappel, zien we verschillende elementen. Er zijn momenteel kleinere aardappels dan gewoonlijk en deze trend zal zich voortzetten. De lengte zal daarom gedurende het seizoen kleiner zijn. De variatie in knolgrootte is aanzienlijk, wat kan leiden tot een variatie in gemiddelde lengte tussen verschillende partijen. Als gevolg van doorwas zien we ook glazige knollen en suikerpunten. Doorwas treedt op als de aardappels snel groeien als gevolg van een plotselinge blootstelling aan gunstige…

Lees verder

Geen zomersluiting

Wij zijn de gehele zomerperiode geopend tijdens de openingstijden die u van ons gewend bent. Heeft u (binnenkort) vakantie? Het is u gegund, wij wensen u een fijne vakantie toe!

Lees verder

Vraag hier je gratis proefpakket aan!

Aangezien de vraag naar halalproducten vanuit onze afnemers groter wordt, groeit ons assortiment. Wij hebben een mooi assortiment halalproducten van o.a. Bakx. Maak nu een afspraak met een van onze vertegenwoordigers en ontvang een proefpakket geheel gratis*. Den Haag  /  info@hokadenhaag.nl  /  070 - 36 757 36 Waalwijk   /  info@hokawaalwijk.nl  /  0416 - 31 30 39 *zolang de voorraad strekt

Lees verder

Nieuw in ons assortiment: Chupa Chups Donuts!

Nieuw in ons assortiment! De favoriete Chupa Chups lolly's zijn nu verkrijgbaar als heerlijke donut. Heeft u interesse in deze donuts in de smaken appel, cola en aarbei? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 070 - 36 757 36 voor vestiging Den Haag en voor de vestiging in Waalwijk 0416 - 31 30 39. Regelmatig staat er een folder op onze website online met nieuwe producten en mooie aanbiedingen. Bent u geïnteresseerd in onze folder en wilt u deze graag direct in uw inbox ontvangen als deze online komt? Schrijf u dan nu hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht.

Lees verder

Folderaanbiedingen direct in uw inbox?

Regelmatig staat er een folder op onze website online met mooie aanbiedingen. Bent u geïnteresseerd in onze folderaanbiedingen en wilt u deze graag direct in uw inbox ontvangen als de folder online komt? Schrijf u dan nu hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht.  

Lees verder

Word jij onze nieuwe collega in Den Haag?

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur. Ben jij iemand die weet van aanpakken; daar bedoelen we mee dat je niet te flauw bent om te sjouwen, reageer dan vandaag nog! Chauffeur (uren in overleg) Profielschets Je beschikt over een geldig rijbewijs B Je beschikt over MBO werk- en denkniveau Je hebt aantoonbare werkervaring als chauffeur Ervaring in het geconditioneerd vervoer is een pre Je hebt een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel Je bent bereid op onregelmatige tijden en in weekenden te werken Je bent woonachtig in de omgeving Den Haag Verder ben je iemand die zich zelfstandig goed weet te redden Wij bieden Een afwisselende functie in een jong team Een passend salaris conform opleiding en eventuele ervaring Informatie en sollicitatie Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan je sollicitatiebrief, CV en pasfoto uiterlijk 30 mei naar Lieke Snijders: lieke@hokawaalwijk.nl.        

Lees verder

Hoka in Den Haag bestaat 40 jaar!

Hoka bestaat dit jaar 40 jaar. Zonder de hulp en inzet van alle medewerkers was dit natuurlijk nooit gelukt! Als blijk van waardering waren Team Den Haag en Team Waalwijk uitgenodigd op 14 en 15 april om er samen op uit te gaan. Het werd een onvergetelijk weekend Bobbejaanland in België!

Lees verder

Hoka in Den Haag bestaat 40 jaar!

Hoka in Den Haag bestaat dit jaar 40 jaar. Zonder alle hulp en inzet van alle werknemers was dit natuurlijk nooit gelukt. Als blijk van waardering werden Team Den Haag en Team Waalwijk uitgenodigd om 14 en 15 april met aanhang en kinderen erop uit te gegaan. Het werd een onvergetelijk weekend voor jong en oud in pretpark Bobbejaanland in België.

Lees verder

Horecabeurs Goes 2018

Maandag 5 en dinsdag 6 maart 2018 organiseert LMG Exhibitions de 55e editie van Horecabeurs Goes in de Zeelandhallen. Wij zijn deze dagen ook aanwezig en ontvangen u graag in stand 110. Toegangskaarten zijn beschikbaar.  

Lees verder

Hoka sponsort Hijs Hokij Den Haag

Sinds de oprichting van de Nederlandse IJshockey Bond in 1934, de oprichting van H.H.IJ.C. in 1936 en de realisatie van de HOKIJ-baan een jaar later, mag Den Haag lange tijd van ijshockey op topniveau genieten. Naast HYS The Hague (de professionals) heeft Den Haag in HIJS HOKIJ een zeer bloeiende vereniging. Hoka is trotste sponsor van deze vereniging. Wij wensen HIJS HOKIJ dit seizoen alle succes toe! Wil jij eens een wedstrijd bijwonen? Je kunt kaarten bestellen via onderstaande link: http://hijshokij.nl/tickets/  

Lees verder

Belangrijke wijziging sociale hygiëne en diploma’s

Ben jij een eigenaar of leidinggevende van een horecazaak op basis van oude diploma's (bijvoorbeeld Middelbare Hotelschool)? Let dan even goed op. Het kan zijn dat jouw diploma's je geen recht meer geven op bijschrijving in het Register Sociale Hygiëne. Dit zou invloed kunnen hebben op je Drank- en Horecavergunning. Voor meer info verwijzen wij je naar onderstaande link. http://www.svh.nl/nieuws/wijzigingsocialehygiene

Lees verder

De Quality frikandeltaart

Wie dol is op frikandellen moet eigenlijk onze Quality frikandeltaart proeven! Een hartig stukje taart met de enige echte Quality Frikandel. De curry ontbreekt uiteraard ook zeker niet! Wil jij deze frikandeltaart bestellen? Dan kan dat uiteraard bij ons.  

Lees verder

Carnaval in Schoenlapperslaand!

De pinten stonden goed op de tap van Brandweer Waalwijk tijdens de carnavalsoptocht in Schoenlapperslaand! Wist u dat u ook uw eigen biermerk kunt tappen? Horecabier.nl biedt een mooi concept om dit te realiseren. Als u interesse heeft, helpen wij u graag verder. Voor meer info kunt u contact opnemen via 0416 - 31 30 39 in Waalwijk of 070 - 36 757 36 in Den Haag.

Lees verder

Het worstje zonder vel; de frikandel

Per jaar worden er in Nederland zo'n 500 miljoen van deze frikandellen weggeslikt. Dat is per persoon per jaar 30 frikandellen! Als u benieuwd bent naar hoe zo'n heerlijk worstje zonder vel gemaakt wordt, klik dan op onderstaande link. Hoe wordt een frikandel gemaakt? (Ziet er lekker uit, hè..?!)

Lees verder

Een bierfeestje bij jou thuis! Lijkt het je wat?

In navolging van het grootste Volks- en Bierfestival ter wereld in München worden er rond de maand oktober ook verschillende Nederlandse versies van het Oktoberfest georganiseerd. Lijkt het je wat om binnenkort je eigen bierfeestje te organiseren? Lees dan verder.. Het hoeft niet duur te zijn om je eigen biertje te tappen! Naast de bekende merken bier leveren wij ook een kwaliteitsbier onder de marktprijs met een heerlijke, herkenbare Nederlandse smaak en 5% alcohol. Dit is géén evenementenbier, zoals veel mensen denken. Maar waarom vroegen wij aan jou om verder te lezen? Jij maakt binnenkort misschien wel kennis met dit kwaliteitsbier! Wij verloten binnen een bepaalde tijd onder de volgers van onze Facebookpagina een fust Horecabier van 20lt om een eigen feestje te vieren. Om dit fust leeg te tappen heb je natuurlijk een tap en koolzuur nodig. Deze stellen wij gratis beschikbaar.  Wil je ook kans maken, klik dan hier en like onze pagina! Ben je nog geen 18 jaar, heb dan even geduld. Geen alcohol < 18 jaar. Voor de voorwaarden neem je contact op via info@hokawaalwijk.nl.…

Lees verder

Twee nieuwe frietwagens!

Vanaf vandaag kunt u ze overal tegenkomen; onze nieuwe 'frietwagens'! We zijn blij dat we ons wagenpark mogen uitbreiden met deze 2 Citroën Berlingo's. Wij willen Vos Zanddonk hartelijk danken voor de fijne samenwerking en hopen veel veilige kilometers te mogen maken.    

Lees verder

Hier doen we het voor!

De 7 zekerheden van Hoka.. Weet u wat wij hiermee bedoelen? U vindt ze hier. Één daarvan is de goede service die wij als horecagroothandel aan al onze klanten bieden.  We zetten net dat ene stapje harder. Zo af en toe ontvangen wij een leuke bevestiging. Hier doen we het voor!

Lees verder

Hoka bij SBS 6!

Op zaterdag 27 juni 2015 maakte Bruisend Horeca tijd voor Hoka in de uitzending op televisie bij SBS 6. Vanaf minuut 13 laat presentator Jeroen Smits zien wie wij als horecagroothandel zijn en waar onze krachten liggen. Reacties hebben gehad, maar zo overweldigend veel positieve reacties hadden wij nooit kunnen bedenken! Heb jij het stuk nog niet gezien? Klik op de onderstaande link en vanaf minuut 13 zie je ons terug! Hoka bij SBS 6!

Lees verder

27 juni 2015: TV-debuut van Hoka bij SBS 6

Zaterdag 27 juni 2015 om 16:30 uur besteed SBS6 in het televisieprogramma Bruisend Horeca aandacht aan Hoka. In het kort laten wij u zien wie we zijn en waar wij voor staan; service en 100% tevredenheid van iedere klant!    

Lees verder

Bezoek IJsboerke 80 jaar!

IJsboerke wordt 80 jaar en heeft getrakteerd met een grote opendeurdag. IJsboerke wordt 80 jaar en dat moest gevierd worden. Op zondag 26 april 2015 van 12u tot 17u zette Ijsboerke de deuren van de IJsboerke fabriek in het Kempense Tielen open voor het grote publiek en organiseerden ze een groots verjaardagsfeest. Een aantal medewerkers van Hoka zijn een kijkje gaan nemen in de productie en hebben daarna zo’n vers gedraaid ijsje geproefd. IJsboerke heeft een rijke geschiedenis. Het begon allemaal in 1935. De piepjonge Tielenaar Staf Janssens had het idee om met een kruiwagen vol roomijs van deur tot deur te gaan. En dat loonde: de kruiwagen werd een bakfiets, bakfietsen werden camionnekes, en vooral: IJsboerke werd een sterk en geliefd merk. Eén van de ‘kleinste’ grote gelukjes in ’t leven, voor jong en oud.

Lees verder
  • 1
  • 2
Search