Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

1978

In 1978 werd door Jules Snijders Hoka-Snacks Den Haag BV opgericht. Aan de Marktweg in Den Haag huurde Jules een pakhuis, waarin eigenhandig een koeling en een vriescel werden gebouwd. Zo konden naast de ongekoelde food en non food producten ook gekoelde en diepgevroren food producten worden geleverd. Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij Jules altijd op de eerste plaats gestaan.

Natuurlijk werden die twee factoren op de voet gevolgd door een eerlijke prijs en een uitstekende service. De klant leerde de aanpak van Jules snel waarderen. Zo zorgde elke klant voor prachtige mond-tot-mond reclame. Al snel kwamen de eerste medewerkers: mensen die net zo fanatiek en enthousiast waren als Jules zelf. Het leuke is dat een aantal van hen nog steeds bij Hoka werken.

1993

Het pakhuis aan de Marktweg in Den Haag werd te klein om aan de toenemende vraag aan horecaproducten te kunnen blijven voldoen. Jules zocht naar een nieuwe locatie, voor zijn horecagroothandel, waar in 1993 de eerste steen werd gelegd voor het nieuwe pand aan de Zilverstraat 120, industrieterrein Kerketuinen in Den Haag. Thans is Hoka Den Haag hier nog steeds gevestigd.

1998

19 september 1998 is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Hoka-Snacks Den Haag. Op deze dag is directeur en eigenaar Jules Snijders onverwacht overleden. Na een zeer moeilijke periode besloot echtgenote Marleen Snijders-Schalken de horecagroothandel voort te zetten met Joop Vermeulen als rechterhand. Leidraad hierbij waren de vier basisprincipes van Jules: klantvriendelijkheid, een eerlijke prijsstelling, het leveren van hoge kwaliteit en een uitstekende service.

2008

Op 1 januari 2008 heeft Marleen Snijders–Schalken het bedrijf overgedragen aan zoon Sjoerd Snijders. Hij voert Hoka-Snacks Den Haag BV verder onder de naam Hoka Den Haag BV. Sjoerd ziet de overname na werkervaring als chauffeur, magazijnchef en vertegenwoordiger binnen het bedrijf als een grote uitdaging. Bij Hoka Den Haag draait het om tevreden klanten. Service is voor Hoka uiterst belangrijk. Ook voor u. Tevreden klanten, daar gaat het team van Hoka voor, in wat voor opzicht dan ook.

2010

In 2010 werd naast de vestiging in Den Haag een tweede vestiging geopend in Waspik op het adres Blokenweg 1. Het doel hiervan was ook de horeca ondernemers in het zuiden van dienst te kunnen zijn. Dagelijks staat ook daar een enthousiast team van Hoka klaar om alle leveringen te bezorgen. Dit uiteraard met 100% tevredenheidsgarantie!

2013 tot heden

In het voorjaar van 2013 is de vestiging van Hoka in Waspik verhuisd naar een nieuw pand aan de Industrieweg in Waalwijk. Een strategische beslissing, want alle leveringen en diensten in het zuiden van het land worden voortaan vanuit Waalwijk georganiseerd. Met deze positieve ontwikkeling gaat de directie van Hoka ervan uit in de toekomst nog meer klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Het nieuwe adres is: Industrieweg 52a in Waalwijk.

Search