skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

Cafetariaovervallers na meer dan jaar gepakt

De politie heeft na meer dan een jaar recherchewerk en een uitzending van Opsporing Verzocht de vermoedelijke daders van een cafetariaoverval in Apeldoorn opgepakt. De twee beroofden de cafetaria vorig jaar op donderdag 10 maart 2011.

Een uitzending van Opsporing Verzocht op 15 mei dit jaar leidde tot een doorbraak. Doordat er tips binnenkwamen konden maandagavond een 17-jarige Arnhemmer en een 18-jarige jongeman uit Voorburg aanhouden. Zij zijn voor nader verhoor ingesloten. De man uit Voorburg is niet alleen als verdachte voor deze overval aangehouden. Hij wordt ook verdacht van betrokkenheid bij een beroving in het Oranjepark in Apeldoorn op woensdagavond 16 mei.

De overval op cafetaria De Pinksterbloem vond de bewuste donderdag 10 maart vorig jaar rond 22.30 uur plaats. Er waren geen klanten in de zaak, alleen de eigenaar en een medewerkster. Zij werden door twee jonge overvallers bedreigd met wat een vuurwapen leek. De donkergeklede daders, die hun gezicht hadden bedekt, gingen er met een geldbedrag vandoor.

Back To Top
×Close search
Zoeken