skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl
Chauffeur Gezocht

Chauffeur gezocht

Wat ga je doen?

Als chauffeur word je onderdeel van ons jonge, gemotiveerde team in Waalwijk. Je vindt het niet erg om vroeg op te staan, kilometers te maken en je bent fysiek sterk. Zodra je bij Hoka binnenkomt inventariseer je met je collega’s welke bestellingen gedaan zijn en worden de routes gepland. Mochten er de vorige avond nog orders zijn binnengekomen, dan worden deze nog gepickt in het magazijn, de koeling en/of vriezer.

Voordat je je bus gaat laden, controleer je eerst de gepickte orders. We streven namelijk altijd naar een 100% levering. Na het laden van je bus rijd je naar je eerste klant. Met een grote glimlach zet je alles weg op de gewenste plaats. Zodra je je route hebt gereden en jij met een lege bus én tevreden gevoel terug naar de zaak rijdt, belt je collega van kantoor dat een klant vergeten is te bestellen. Natuurlijk ben jij deze klant met alle plezier nog van dienst.  

Welke uitdaging hebben voor jou?

Al met al een functie waarbij je continu in de weer bent en niet de gehele dag op één plek werkzaam bent. Daarnaast heb je alle ruimte om je dag in te delen zolang de orders die er liggen weggewerkt zijn. Je bent communicatief vaardig, klanten komen ook wel eens bij jou vragen om hulp en je helpt ze graag!

Gezien de afwisseling en diversiteit aan producten ben je een handige, flexibele en vooral goede, servicegerichte chauffeur. Je houdt het overzicht in drukke tijden en spring je bij waar nodig. Je schroomt niet om een stap extra te zetten als dat nodig is om alles gedaan te krijgen en om de klant tevreden te houden.

Waaraan dien je te voldoen?

Je bent in het bezit van een geldig B-rijbewijs en je bent sociaal aangelegd. Fysiek ben je niet te flauw en je bent zuinig op jouw en andermans spullen.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende 38-40-urige werkweek in een informele sfeer. Als het HOKA jasje echt lekker zit, bieden we je een vast contract met doorgroeimogelijkheden en een salaris conform de CAO Groothandel in Horecaproducten.

Is je interesse gewekt of heb je nog vragen, mail dan naar lieke@hokawaalwijk.nl.

Back To Top
×Close search
Zoeken