skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl
Nieuwe Vestiging Hoka In Waalwijk Voorziet In Nóg Betere Dienstverlening

Nieuwe Vestiging Hoka in Waalwijk voorziet in nóg betere dienstverlening

De nieuwe vestiging van Hoka horecagroothandel die het afgelopen voorjaar 2013 in Waalwijk is betrokken voorziet in een nóg betere dienstverlening. Directie en klanten zijn het erover eens dat dit een goede beslissing is geweest.

Eind 2012 meldde HOKA-directeur Sjoerd Snijders voor het eerst dat de vestiging van Hoka in Waspik naar een nieuw pand zou verhuizen aan de Industrieweg in Waalwijk. Inmiddels is dit gerealiseerd en worden vanuit de vestiging in Waalwijk alle leveringen en diensten in het zuiden van het land georganiseerd. “De combinatie van een centrale ligging van de nieuwe locatie en de korte lijnen hebben de verhuizing van onze vestiging in Waspik naar Waalwijk mede tot een succes gemaakt. Het doel hiervan was nog meer horeca ondernemers in het zuiden optimaal van dienst te kunnen zijn. Hierin zijn we geslaagd. Dagelijks staat een enthousiast team van Hoka klaar om alle leveringen te bezorgen. Uiteraard met 100% tevredenheidsgarantie!” aldus Sjoerd Snijders.
Hoka horecagroothandel is sinds 1978 totaalleverancier voor (bedrijfs)kantines, horecagelegenheden en grootgebruikers en heeft vestigingen in Den Haag en Waalwijk. Om nog meer tegemoet te komen aan een optimale dienstverlening is afhalen ook mogelijk. Het nieuwe adres van de vestiging in Waalwijk is Industrieweg 52a, 5145 PW in Waalwijk. Telefoon- en faxnummers zijn gelijk gebleven.

Back To Top
×Close search
Zoeken