skip to Main Content
Den Haag 070 - 3675736 | info@hokadenhaag.nl  Waalwijk 0416 - 313039 | info@hokawaalwijk.nl

1978

In 1978 werd door Jules Snijders Hoka-Snacks Den Haag BV opgericht. Aan de Marktweg in Den Haag huurde Jules een pakhuis, waarin eigenhandig een koeling en een vriescel werden gebouwd. Zo konden naast de ongekoelde food en non food producten ook gekoelde en diepgevroren food producten worden geleverd. De klant leerde de aanpak van Jules snel waarderen.

1993

Het pakhuis aan de Marktweg in Den Haag werd te klein om aan de toenemende vraag aan horecaproducten te kunnen blijven voldoen. Jules zocht naar een nieuwe locatie, voor zijn horecagroothandel, waar in 1993 de eerste steen werd gelegd voor het nieuwe pand aan de Zilverstraat 120, industrieterrein Kerketuinen in Den Haag. Vestiging Den Haag is hier nog steeds gevestigd.

1998

19 september 1998 is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Hoka Snacks Den Haag. Op deze dag is Jules Snijders op 44-jarige leeftijd overleden. In deze moeilijke periode besloot echtgenote Marleen Snijders-Schalken de horecagroothandel voort te zetten met Joop Vermeulen als rechterhand.

Sjoerd Snijders Hoka Quality Products

2008 – heden

Op 1 januari 2008 heeft Marleen Snijders–Schalken het bedrijf overgedragen aan zoon Sjoerd Snijders. Hij voert Hoka Snacks Den Haag BV verder onder de naam Hoka Den Haag BV. Daar is in 2010 een vestiging bijgekomen in Waalwijk; Hoka Quality Products BV.

‘Mijn vader is de grondlegger van Hoka, niet alleen in fysieke zin, maar ook qua bedrijfsfilosofie. Hij keek naar de lange termijn door service en kwaliteit hoog in het vaandel te dragen. Zijn visie heeft voor mij nog steeds hoge prioriteit en behoren tot onze standaard.

Het extra stukje dat wij als horecagroothandel op de dag van vandaag toevoegen is een klantgericht assortiment en een persoonlijke communicatie. Wij zien u als belangrijke zakenpartner, maken afspraken die we nakomen en informeren u als klant over wat u kunt verwachten. Al onze mensen, op kantoor, in het magazijn, onze vertegenwoordigers en de chauffeurs die de producten tot in uw koeling of vriezer bezorgen zijn hier dagelijks mee bezig. U mag van ons verwachten dat wij met u meedenken en streven naar 100% tevredenheid.’

Back To Top
×Close search
Zoeken